JobbPortalen.no

Omtanke, glede og humor

- En kilde til energi, arbeidsglede og et inkluderende miljø

Kategorier


Tag CloudArkiv

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

Med sunn Galskap og dårlig Hukommelse blir livet en fantastisk reise!
Jeg vet ikke hvem som først sa det, men disse ordene gikk rett i hjertet mitt fra første gang jeg leste dem. Både i privat- og i jobb sammenheng følger de meg, for livet er for kort til ikke å ha det morsomt.

Omtanke, glede og humor

June 29, 2012 at 10:07 AM

Det å kunne gå til jobb med glede, engasjement og optimisme legger de beste forholdene for et trygt, varmt og inkluderende sosialt miljø. Vi er idag godt sikret av lover & regler, forsikringer, HMS og arbeidsmiljø lov. Men hva med resten? De "små" verdier i hverdagen - oppmuntring, omtanke, glede & humor, ansvarsfølelse og et ønske om å gjøre andre godt...

Arbeidsglede, begeistring, motivasjon og engasjement er områder vi alle bør ta ansvar for å skape!

Gjennom å sette fokus på initiativ, mot og egne evner skaper vi arbeidsglede, samhold og begeistring. Iblandet humor og litt glad galskap kan vi sammen jobbe med og mot områder som stress, travelhet og et stadig større fokus på effektivitet. Det gir oss de beste forutsetninger for å gå til jobben med glede, og legger de forholdene til rette for videreutvikling, læring og mestring.

Tenk på noe så enkelt, og så billig som å gi bort et smil!

Et smil gir GLEDE og et smil VARMER. Et smil koster ingen ting å gi, og best av alt - det er SMITTSOMT! Smil til din neste og din neste smiler til deg... Jeg sender et varmt smil til dere alle sammen. Spre det gjerne videre! ;-)

Ha en fantastisk dag, hver dag!

//EllenTags: Tips og råd
Category: Ellens hjørne Inspirasjon