JobbPortalen.no

Nettverking og småprat

- Hva skal man snakke om med helt fremmede liksom?

Tag CloudArkiv

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

Mange lurer på det med nettverking og småprat. Hva skal man snakke om med helt fremmede liksom?

Nettverking og småprat

October 16, 2013 at 11:59 AM

Det er flere svar på denne problemstillingen. Det ene er at det gjelder å finne noen som ikke er «helt» fremmede. Kanskje du har truffet vedkommende ved en tidligere anledning? I en tidligere jobb? På et annet nettverkstreff? Selv om det var en stund siden, så er dagens treff en mulighet til å ta opp igjen tråden.

Men selv om du har en «bro» til vedkommende kan det gå tregt å få i gang en samtale. Det gjør av og til det selv for erfarne nettverkere. Da kan denne listen fra nettsiden Inc.com komme godt med. Den blir presentert som en rekke spørsmål for å bygge tettere bånd mellom kolleger på et internmøte, men jeg mener mange av spørsmålene duger like bra på et nettverksmøte. Det varierer selvfølgelig hvor godt disse passer i ulike situasjoner, men listen er i hvert fall en begynnelse, og kanskje du kommer på noen spørsmål som passer bedre selv?

Det er ikke hver gang du får supre salgsresultat av å gå på nettverksmøter, men nå har du i hvert fall en del tips til å få samtalen i gang.

Lykke til med småprat neste gang du skal på nettverkstreff!

Edgar,Tags: LinkedIn Nettverksbygging
Category: Edgar Valdmanis Nettverksbygging

Tanker?

Posted by imehigdgikwux on
http://mewkid.net/order-amoxicillin/ - Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin No Prescription kgb.vpym.jobbportalen.no.zpb.sy http://mewkid.net/order-amoxicillin/
Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.