JobbPortalen.no

Arbeidsrett og arbeidsliv
Arbeidslivet byr på gleder og utfordringer, forhåpentligvis mest gleder - men iblant behøver vi konkret informasjon om hva som gjelder.
Jobbportalen får ofte mail fra mennesker med arbeidslivs-relaterte spørsmål. Norsk arbeidsliv og arbeidsklima er godt, og arbeidslivet
er regulert av avtaler og lover både arbeidsgiver og arbeidstaker har plikter og rettigheter. 

Ved hjelp av Advokat Eivind Arntsen, som er partner i DALAN Advokatfirma DA samler vi her informasjon relatert til arbeidslivet og arbeidsrett. 

Husk at nettsted kan aldri erstatte ordinær advokatbistand, og dersom du står i en situasjon der det er behov for å vurdere en juridisk problemstilling oppfordres du til å ta kontakt med en advokat med kompetanse på området. 

Vi vil varmt anbefale Advokatene i DALAN DA som daglig yter juridisk bistand innen arbeidsrett til privatpersoner og offentlige og private virksomheter. Advokatfirma er lokalisert i Oslo , og har klienter over hele Norge.

Advokat Eivind Arntsen, som er partner i DALAN Advokatfirma DA har, i samarbeide med selskapets arbeidsrettsavdeling, utarbeidet siden arbeidsrettsadvokaten.no en nettside med fokus på praktiske spørsmål innen arbeidsrett. Nettstedet var det første av sitt slag da det ble etablert i 2006, og er fortsatt det ledende nettstedet for gratis informasjon om arbeidsrettslige temaer.

ARBEIDSRETTSGUIDEN
En ebok som gir deg oversikt over de viktigste reglene
som gjelder i arbeidsforhold

Boken er skrevet spesielt for alle som jobber som ledere, men vil sikkert også være av interesse for arbeidstakere som vil vite hvilke råd virksomheten får fra arbeidsrettsadvokaten.. Målet er å gi deg et nyttig verktøy for å få oversikt over reglene når den travle hverdagen innhenter oss på nyåret. 


Hilsen Eivind
Advokat Eivind Arntsen
Partner i DALAN Advokatfirma og redaktør for Juridisk ABC