JobbPortalen.no

Offshore fasinerer meg!

- Som sykepleier er DU viktigere enn du tror!

Jeg synes selv jeg har verdens beste jobb! Gjennom møtet med mennesker lærer jeg noe nytt hver eneste dag, ikke minst om hva det er som gjør at vi mennesker tiltrekkes av ulike verdier, filosofier, fordeler og utfordringer i vår yrkesaktive rolle. Hva gjør en arbeidsgiver attraktiv? Hvorfor har du valgt den profesjonelle retningen du har gjort? 

Offshore fasinerer meg!

July 16, 2012 at 9:34 AM

Offshore fasinerer meg!
Tenk å få ta del av det Norske oljeeventyret!

Offshore sektoren har behov for mye ulike kompetanse, det er hardt både fysisk og psykisk - allikevel motiveres mange av god lønn, mye fritid og spennende karrieremuligheter.

Vi har fornøyelsen av å samarbeide med MKS24, et firma som leverer erfarne, dyktige og selvstendige spesialistsykepleiere også til norsk sokkel. De etterlever virkelig sitt motto:
"Kvalitet går aldri av moten"

Jeg liker filosofien, og liker det faktum at de benytter sine erfaringer fra Offshore installasjoner på Norsk sokkel til å legge grunnlaget for sikkerhet og kvalitet i alle sin oppdrag, i alle ledd av organisasjonen! Det skaper verdier som er tiltrekkende for helsepersonell. Stolthet til faget, ambisjoner om å alltid levere faglig forsvarlighet med kvalitet og høy etisk standard.

For å komme gjennom nåløyet i offshore, i dette tilfelle som sykepleier, stilles strenge minimumskrav. Minst 5 års akuttmedisinsk erfaring, det er en stor fordel med videreutdanning innen Anestesi, Intensiv eller prehosptial tjeneste. I tillegg skal man ha sikkerhetskurs og helseattester - det er tøffe stillinger å komme i betraktning for. Samtidig settes høye krav til deg som enhetens medisinske ansvarlige. Det er ingen 8-16 jobb, er du på jobb - må du være tilgjengelig. Og arbeidsoppgavene er mange.

Som sykepleier er DU viktigere enn du tror! Du skal ha kunnskap om å diagnostisere, behandle, kurere og forhindre sykdom. Du forventes lindre smerte og forbedre og vedlikeholde helse, både fysisk og psykisk. Det forventes samtidig at du viser medmenneskelighet, ambisjoner og visjoner om å ta vare på andre. Jeg beundrer dere alle sammen!

Har du ønske om å ta fatt på din offshorekarriere?

//EllenTags: Arbeidsliv Jobb Helse Norge MKS24
Category: Ellens hjørne Inspirerende arbeidsgivere

Kommentar?

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.