JobbPortalen.no

Søk, utforsk, gjør deg erfaringer og bygg nettverk

- Karrieredagen NTNU Dragvoll.

Er man student ved NTNU Dragvoll, må man ofte drøfte seg frem til svar på ulike spørsmål, både små og store. Den siste tiden har kompetansen til studenter ved NTNU Dragvoll vært omdiskutert, og et overordnet, felles spørsmål for studentene har blitt «Hva blir jeg egentlig når jeg blir stor?».

Søk, utforsk, gjør deg erfaringer og bygg nettverk

March 07, 2013 at 8:45 AM

Dette spørsmålet kan ha mange svar og er unikt for hver student. Gjennom mitt arbeid med
Karrieredagen NTNU Dragvoll de to siste årene, har spørsmålet om hva jeg blir når jeg blir stor gått flere runder i toppetasjen. For min del har ikke svaret fått to streker under seg, og jeg er sikker på at mange studenter føler på det samme og fortviler over usikkerheten. Det som likevel har gått mer og mer opp for meg, er at jeg er glad for at det ikke er to streker under svaret mitt. Det har gått opp for meg hvor mye jeg faktisk kan gjøre. Jeg har blitt glad for at svaret ikke ligger rett under nesen min, fordi det gjør at jeg kan søke, utforske, erfare og leve. På godt og vondt. Livet som student gir mange tilfeldigheter og muligheter, og det at jeg kan signere med «Leder av Karrieredagen NTNU Dragvoll» er en historie i seg selv.

Jeg oppfordrer derfor deg til å begynne å søke og utforske, fremfor å fortvile. Kompetansen din er bredere og mer verdifull enn du tror, ta et blikk tilbake og se på det du har lært i løpet av studenttiden. Både på og utenfor campus.

Noen vil bruke resten av livet på å finne ut hva de vil bli og hva de kan, men husk likevel å ta turen innom Karrieredagen NTNU Dragvoll den 14. mars. Kanskje er det her du finner svaret, eller kanskje kan noe her vekke en interesse du ikke visste at du hadde.

Søk, utforsk, erfar og knytt bånd. Velkommen til Karrieredag 14. mars på NTNU Dragvoll!

Per Olav Erstad

Leder av Karrieredagen NTNU DragvollTags: Utdanning Student Høyere utdanning Skole
Category: Høyere Utdanning

Tanker?

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.