JobbPortalen.no

Går du med en drøm om nye utfordringer, en ny karriere, ny jobb eller drømmer du om å starte din egen bedrift? Din største tilgang ligger i dine personlige erfaringer, lærdommer og verdifulle kontakter.

Livet er for kort til ikke å ha det morsomt, og ikke våge. Om vi bare våger være 10% mer modig i hverdagen kan vi nå uendelig mye lengre, og leve ut drømmen.

Det er idag langt større bevegelse i arbeidsmarkedet enn tidligere. Mange av oss bytter jobb langt oftere enn vi gjorde for 20 år siden, men betydelig mange flere ønsker bytte jobb og karriere enn de som gjør det. Vi lar oss stoppe av konjunktursvingninger, redsel og “jeg vet hva jeg har, men ikke hva jeg får”. Selv om dagens jobb kanskje er både kjedelig og lite stimulerende.

En av dine viktigste ressurser er ditt nettverk. Vi er kanskje ikke bevisst det til enhver tid, men det er viktig uansett om du vil være der du er, bytte jobb, bransje eller starte for deg selv. Studiekompiser, kolleger, venner og kjente, tidligere arbeidsgivere - hold kontakten, de er ditt nettverk, og kan bidra med akkurat det du trenger for å nå ditt mål! 

Sørg for at ditt eksisterende nettverk vet hva du holder på med, fortell hva du jobber med og del dine fremtidsdrømmer. Det er anslått at 80% av alle nye stillinger tilsettes via kontakter, og ikke nødvendigvis gjennom annonsering.

Bygg ditt nettverk, våg ta kontakt med nye mennesker.......