Når jeg melder meg inn i en gruppe setter jeg varsling så jeg i hvert fall får daglig oppsummering s.k. ”Daily Digest” av all aktivitet i gruppen. Hvordan skal jeg ellers vite hva som skjer, hvem som spør om hva, og hvordan jeg får hjulpet mine nettverksvenner?

Bidra med kunnskap der du kan i diskusjonstråder. Start gjerne en egen tråd fra tid til annen så andre får anledning til å bidra også.
Bruk gjerne ”Promotions”- og ”Jobs”-mulighetene der de finnes tilgjengelige.
NB! Ikke fall for fristelsen til å danne egen gruppe, for din egen lille silo. Det skal mye til for å lykkes. Jacob Nielsen har beskrevet problematikken i sin 90-9-1-regel.

Lykke til!

Tidligere LinkedIn tips kan du lese her»

På Edgar Valdmanis blogg finner du mange verdifulle tips både om din LinkedIn-profil, sosiale medier, forhandlinger og presentasjonsteknikk!