JobbPortalen.no

I en hverdag fyllt av møtet med arbeidsgivere som søker nøkkelpersonell, og mennesker som ønsker å bytte jobb, bransje eller følge sin drøm, påminnes vi stadig om hvor mye det handler om hva vi kan og ønsker bidra med, hvilken energi vi kan tilføre hverandre.

Hva gjør din bedrift for at medarbeiderne skal vel seg vel tilpass? Hva gjør din bedrift unik? Hver enkelt av oss med våre unike personligheter og hver arbeidsplass med sine regler, grunnvurderinger og sosiale samspill - hvordan når vi hverandre i vår kommunikasjon?

Arbeidsgivere samarbeider med Jobbportalen for å vinne konkurransen om den mest kompetente arbeidskraften. Gjennom engasjement, konkrete tips og verktøy bidrar vi til å kartlegge, bygge og ivareta din bedrifts omdømme og profesjonelle rykte, samt kommunisere det ut til rett målgruppe.

Vi vil aldri påstå at vi er størst og best, men vi jobber hardt hver eneste dag med ønske om å inspirere, motivere og t.o.m provosere iblant. Vi ønsker bidra til at din organisasjon skal tiltrekke rett person på rett plass. Med en overbevisning om at mennesker påvirker mennesker er det en usedvanlig spennende prosess å bidra til.

Vi sier ikke at vi sitter med alle svarene, men jo bedre vi kjenner våre kunder, deres organisasjoner og behov, desto bedre kan vi bidra med vår erfaring og presentere en attraktiv organisasjon som med mot, stolthet og styrke møter morgendagens utfordringer.

Hva gjør vi for din bedrift
♦ Vi hjelper din organisasjonen identifiserer hva det er som gjør deres arbeidsplass unik.
♦ Vi bidrar til å skape stolthet, mot og styrke gjennom en bedriftskultur som forener ledelse, styre og medarbeidere.
♦ Vi synliggjør organisasjonen lokalt, nasjonalt og internasjonalt.
♦ Vi får ut deres behov for nye medarbeidere til et større geografisk spredd området.
♦ Vi er seriøse rådgivere, med lang erfaring og god kjennskap til jobbmarkedet lokalt, nasjonalt og internasjonalt.
♦ Vi forlater deg ikke i det kontrakten er signert, men følger deg opp aktivt, under hele prosessen og er alltid tilgjengelig for deg.

Grip øyeblikket, kontakt oss i dag

Jobbportalens engasjerte og motiverte kolleger gjør vårt beste for våre kunder og besøkere hver eneste dag. Ærlighet, engasjemang og kunnskap - vi brenner for det vi gjør, og ser en verden full av fantastiske muligheter uavhengig av rase, kjønn eller status.