JobbPortalen.no

Slipp kreativiteten løs

- En CV utenfor de tradisjonelle rammene

Tag CloudArchive

Når vi sender vår jobbsøknad og CV til arbeidsgiveren ønsker vi alle å bli lagt merke til. Utdanning er et minimumskrav, så din måte å formidle din ekspertise på kan være avgjørende for din suksess.

Slipp kreativiteten løs

July 17, 2013 at 9:19 AM

Noen CV'er og søknader er mer kreative og forseggjort enn andre. Men vær forsiktig, blir du for kreativ kan det slå feil...

Tenk på hvem som er mottaker! Søker du en stilling innenfor kreative bransjer kan du godt gå utenfor de tradisjonelle rammene.  
Det finnes eksempel på CV'er som tegneserier, pene brosjyrer eller trykt på T-skjorter. 

Det er dog en hårfin balansegang mellom å skille seg ut fra mengden på en positiv måte gjennom en morsom CV og søknad, og det å skape irritasjon. Det enkleste er ofte det beste. En tradisjonell CV gir en ryddig og oversiktelig presentasjon av deg, din utdannelse, erfaring og ambisjoner. Det viktigste når det gjelder alle typer kommunikasjon, er at det er sant, interessant og relevant for stillingen.

Det er ikke bare CV'en som avgjør når man søker jobb. En kreativ og spennende søknad kan være det som står imellom deg og drømmejobben. Bli gjerne inspirert

JobbPortalen.noTags: Jobbsøker CV Jobbsøknad
Category: Jobbsøker

Kommentar?

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.