JobbPortalen.no

Edgar Valdmanis

- Deler sine beste tips om profesjonell nettverksbygging

Kategorier


Tag CloudArkiv

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

Gjennom Jobbportalen håper jeg, mine kolleger og samarbeidspartnere å inspirere og motivere deg til å oppnå ditt personlig beste! Både i jakten på drømmejobben, og når du trenger tips, råd eller engasjement i hverdagen!
Lite gjør meg så lykkelig som når andre vil bidra med sin visdom, erfaring og kompetanse...

Edgar Valdmanis

June 08, 2012 at 8:48 AM

Edgar Valdmanis har sagt ja til å bidra med sine råd ang profesjonell nettverksbygging og LinkedIn.

- LinkedIn er den profesjonelle møteplassen. Det er her du møter din forretningspartner. Det være seg ansatt, sjef, kunde, leverandør eller samarbeidspartner. Helt gratis, så lenge du har er på nett.

Jeg er heldig som har fått æren av å bli kjent med Edgar Valdmanis gjennom sosiale medier. Han er av flere medier omtalt som en av Norges ledende nettverksbyggere, og jobber til daglig som markedsdirektør i Den Norske Dataforening.

Selv var Valdmanis en tidlig pioner innenfor nettverksbygging, og har brukt plattformen siden 2004. Han bruker LinkedIn jevnlig, både for å holde seg oppdatert på ulike fronter samt diskutere, dele og tilegne seg kunnskap.

For meg er han også en veldig hyggelig mann med et stort hjerte, som mer enn gjerne deler av sin erfaring og kompetanse.

- Det blir stadig viktigere å bygge profesjonelle nettverk for å få drømmejobben, og LinkedIn fungerer ypperlig i så måte. Det er for mange som prioriterer Facebook fremfor LinkedIn, det er tidenes tabbe.

Ved å være synlig på LinkedIn er du tilgjengelig for rekrutterere og arbeidsgivere, og du kan delta i en rekke diskusjonsgrupper som dreier seg om nettopp ditt fagområde.

Jeg bruker selv LinkedIn daglig. Å bedømme aktivitet i forhold til andre synes jeg er vanskelig - men jeg har hatt stor nytte av nettverket på LinkedIn. Jeg har blitt kjent med kreative, engasjerte og fantastiske mennesker jeg ellers aldri ville møtt. Jeg har fått bidra med min kunnskap til andre, mottatt flere jobbtilbud og fått kontakt med kunder og kandidater.
Du får gjerne ta en titt på min profil.

LinkedIn er en stadig viktigere plattform for alle som befinner seg i karrieren. Jeg er veldig takknemlig for at Edgar Valdmanis vil dele sine tips og råd til Jobbportalens følgere, les mer i vår blogg! Stor takk til deg Edgar!

//Ellen

Edgars beste LinkedIn tips kan du lese her»

Edgar Valdmanis blogg finner du mange verdifulle tips både om din LinkedIn-profil, sosiale medier, forhandlinger og presentasjonsteknikk!
Tags: Tips og råd Sosiale media
Category: Edgar Valdmanis Ellens hjørne Nettverksbygging

Tanker?

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.