JobbPortalen.no

Gjesteblogger fra Spania

- Jobb i Spania

Kategorier


Tag CloudArkiv

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

Gjesteblogger fra Spania

June 04, 2012 at 9:01 PM

Kunne du tenke deg å bo og jobbe i Spania - kanskje lære deg spansk? Jobbportalen har med jevne mellomrom forespørsler fra mennesker som kan tenke seg jobbe ved Middelhavet, og jobb i Spania er et stort eventyr for mange nordmenn. Å jobbe i utlandet er alltid lettere om man reiser med et realistisk bilde av hva man kan forvente seg, og med tanke på den økonomiske krisen som rår har vi vært nysgjerrige på å finne noen som kan gi oss og våre besøkere akkurat det. 

Gjennom twitter fikk vi øynene opp for magasinet MittSpania, og tok kontakt. Det er en stor glede for oss at redaktør Solveig Langmoen Kalbakk takket ja til å være gjesteblogger i vår Jobb Blogg.  

Solveig Langmoen Kalbakk flyttet til Costa Blanca i 2006 har har livnært seg som journalist i norske publikasjoner i Spania og i magasiner og lokalaviser i Norge. Nå er hun redaktør og alt-mulig-kvinne i sitt eget nettmagasin MittSpania. Costa Blanca er sentralt plassert i forhold til barn og barnebarn i Norge, noe som var av stor betydning da sted for utlendighet ble valgt.

Mitt Spania er et nettmagasin som gir deg informasjon om spansk kultur, mattradisjoner, vin, reiseopplevelser, helse, boligmarkedet og mye mer. Ferske nyheter, korrekt og oppdatert informasjon om gjeldende lover og regler når du bor eller oppholder deg i Spania.

Meld deg gjerne på Mitt Spanias nyhetsbrevet.

Og følg Mitt Spania på Facebook

Kjære Solveig, tusen takk for at du vil bidra med din ekspertise, vi ser fram til flere innlegg fra deg! Les Jobb i SpaniaTags: Jobb Karriere i utlandet
Category: Jobb i utlandet

Kommentar?

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.