SkanPers Kommunikation

JobbPortalen.no

Er du nysgjerrig på en internasjonal karriere og drømmer både faglig og personlig utvikling? Da er jobb i England et utmerket valg! Flere av våre kunder søker Skandinavisk personell til store og små byer i hele UK.

Her settes du først!

Du får all hjelp og støtte fra sykehuset og en skikkelig introduksjon. Arbeidsgiver støtter deg under hele rekrutteringsprosessen, med Engelsk legitimasjon, intervjuteknikk og råd/tips om hvordan det er å leve og bo i England. Selvsagt er servicen kostnadsfri!

Skandinaviske leger og sykepleiere er høyt verdsatte takket være  utdannelse av høy kvalitet, bred kompetanse, gode arbeidsmoral og trivelige væremåte. Dine karrieremuligheter i England er svært gode og arbeidsgiver tilbyr interessante stillinger ved velrenomerte sykehus, kursing og utviklingsmuligheter.

Her får du fyldig informasjon og god bistand både før- under og etter oppdrag. Alt for at starten på din internasjonelle karriere skal gå så smidig som mulig. Din arbeidsgiver er lydhør, og gjør absolutt alt for å sikre at den jobben du får er den rette for deg.

Du tilbys:

  • God lønn
  • Den beste introduksjon av et erfarent team
  • Et støtteapparat til din rådighet 24 timer i døgnet

For mer informasjon om mulighetene, send din CV (på engelsk) og evt. spørsmål via e-post og vi vil ta kontakt med deg på et tidspunkt som passer deg. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontakt vårt internasjonale team ved: ellen@legejobb.no 

England har mye å tilby både gjennom kultur, karriere og vakker natur. I hvert hjørne finnes en lokal pub med muligheter å omgås og bli kjent med den Engelske kulturen.For den sportsinteresserte f.eks 3700 puber og 13 profesjonelle fotballag! 

Englands landskap har alt fra storbyliv til havutsikt, enorme vidder og vidunderlige gamle småbyer fra en svunnen tid. For deg som er en moteløve er London et paradis. London har noe å by på for alle, fra de særeste kunstnertyper, til finansverdenen strebere. For mange er drømmen om et utenlandsopphold stor, dessverre blir det med drømmen for mange. 

Våre kunder er internasjonalt anerkjente. Du blir godt tatt imot, får den beste opplæring og oppfølning før,-under,- og etter oppholdet på de mest prestigefyllte sykehus i London. Du får arbeidserfaring, og store muligheter til videreutvikling og ansvar. Dette kan være det første skrittet mot en internasjonal karriere hos en arbeidsgiver som kan tilby stillinger over hele verden.

♦ Les om noen av de internasjonale arbeidsgivere vi samarbeider med.

♦ Se flere ledige stillinger for leger og sykepleiere