JobbPortalen.no

Er du klar for nye utfordringer? Jobbportalen samarbeider med hodejeger og bedriftsrådgiver Trine-Lise Jagge. Med bred erfaring, gode referanser og sertifiseringer har Trine-Lise Jagge etablert seg som en av Norges fremste kvinnelige headhuntere og bedriftsrådgivere. 

Hodejeger Trine Lise Jagge

Hodejeger Trine-Lise Jagge er spesialisert innen headhunting og rekruttering, men jobber også med oppdrag innen karriererådgiving, teambuilding og omstilling. Hun er sertifisert bruker av testverktøyene Cut-e og Profiles International.

Trine-Lise Jagge har de siste 20 år arbeidet innenfor ledelse, salg og styre og konsulentvirksomhet. Hennes erfaring strekker seg fra ledelse på strategisk nivå, headhunting på leder og spesialist nivå, karriererådgiving, teambuilding og omstilling.Trine-Lise Jagge har erfaring med personalansvar og rekruttering, både fra stillingene som adm. dir., salgsdirektør, som salgssjef og fra styreverv. Hun har som styreleder og adm. dir. vært med på nybrottsarbeid innen oppstart og drift av flere selskaper.

Etter å ha vært med å starte Raadhusgruppen rekruttering og lederutvelgelse, ble hun partner i Tennebø & Partners. Tennebø & Partners tilbyr tjenester som blant annet er tilknyttet rekruttering og headhunting, leder- og organisasjonsutvikling, coaching, konflikthåndtering og bistand i nedbemanningsprosesser.Trine-Lise Jagge var også med å starte LUDOheadhunting, et byrå spesialisert på nyutdannede. I dag er Trine-Lise Jagge Managing Partner/Headhunter i Dynamic People AS

Trine-Lise Jagge tilbyr også tjenester som karriereveiledning for privatpersoner, og vi på Jobbportalen ser med stor glede fram til samarbeidet som vi håper skal gi våre følgere inspirasjon, tips og motivasjon til å våge ta steget videre.
Følg gjerne Trine-Lise i vår blogg!

“Kind words can be short and easy to speak, but their echoes are truly endless.”  ~ Mother Teresa