JobbPortalen.no

Flerspråklig LinkedIn profil

- Tips om fordeler og hvordan skape den.

En oppdatering på gruppen Norge/Norway på LinkedIn fanget min oppmerksomhet idag. Innlegget er skrevet av Alexandra Simonsen, som har en flerspråklig profil. Det har jeg også, og kan bekrefte at Alexandra har mange gode poeng. For eksempel på flerspråklig profil kan du ta en titt på Alexandras eller min.

Flerspråklig LinkedIn profil

September 12, 2012 at 1:36 PM

Fordeler ved å ha flerspråklige profiler: 

  • Forskjellige søkemotorer kan lettere fange nøkkelord. F.eks når noen søker etter «programvareingeniør» på Google, vises den norske LinkedIn-profilen din hvis du bruker det søkeordet. Den offentlige profilen din (f.eks ved å klikke på en lenke i et søkemotor resultat), vil vise språkprofilen som er mest relevant for dem. Så langt det er mulig vil det være på det samme språket som brukes når man er inne på LinkedIn. De som ser på den offentlige profilen din kan se alle de andre språkprofilene dine ved å velge et språk fra nedtrekksmenyen øverst til høyre i profilen.

  • Hjelper deg med å holde tritt med din norske CV. Ha alt innelagt på ett sted slik at du oppdaterer den norske CV-en oftere i stedet for kun den engelske. 

  • Hvis noen bruker norsk som grensesnitt språk, vises den norske profilen først. 

  • Du kan opprette så mange språkprofiler som du vil.

Opprett profilen din på et annet språk:

  1. Flytt markøren over Profil øverst på startsiden din og klikk på Redigere profil (Edit profile).

  2. Klikk på lenken «Opprett profilen din på et annet språk» øverst i høyre hjørne (eller klikk pilen under bildet ved siden av «Vis»/Show)

  3. Velg språk og faglig overskrift for det valgt språket. 

  4. Klikk på “Rediger” igjen, og legg til innhold på det nye språket (sørg for at du redigerer riktig språkprofil!) Profilspråket vises under bildet ditt eller øverst til høyre. 

  5. Det er enkelt å slette profiler. Klikk Rediger, og klikk språkprofilen du vil slette

Nyttige lenker: 

Jobbportalen fant innlegget hos LinkedIn gruppen Norge/Norway. Vi deler gjerne det som berører, inspirerer og engasjerer oss med våre følgere!Tags: Profesjonell framgang Mitt profesjonelle rykte LinkedIn
Category: LinkedIn tips Nettverksbygging

Tanker?

Posted by WilliamEstats on
Hello.
I need to contact admin.
Thank you.
Posted by etujupouiweb on
http://mewkid.net/order-amoxicillin/ - Amoxicillin Amoxicillin usv.dnna.jobbportalen.no.naq.he http://mewkid.net/order-amoxicillin/
Posted by iwogelajezare on
http://mewkid.net/order-amoxicillin/ - Amoxicillin Without Prescription Amoxicillin 500mg Capsules tso.pdig.jobbportalen.no.kgm.tm http://mewkid.net/order-amoxicillin/
Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.